Easy WebbhotellWebbhotellSidbyggareDomännamnBeställInformationKundzonen
 
EASY Inclusive - allt du behöver ingår!
Vårt mål är att i ett enda paket erbjuda dig alla de tjänster som du behöver, men som du normalt får betala extra för hos andra webbhotell. Tänk dig i stället hur smidigt det skulle vara om du redan från början vet att du har allt som behövs för din hemsida, till ett riktigt lågt pris och utan obehagliga överraskningar.
Hos oss kan du få just det. Billigt webbhotell helt enkelt!
 
 
 

Webbhotell >>

Frågor och svar kring webbhotell >>
 
Vad menas egentligen med...

Här hittar du de vanligaste frågorna som brukar dyka upp inför en eventuell beställning. Finner du inte svaret på din fråga här finns den med stor sannolikhet med på vår OnLine Support. Givetvis är du varmt välkommen att ställa din fråga direkt till oss. Välj själv om du vill kontakta oss via telefon, e-post eller chatta med oss direkt här på hemsidan.

Är webbhotellkontona placerade på Linux- eller Windows-servrar?
Alla webbhotellkonton placeras i huvudsak på Linux-servrar med stöd för egna hemsidor i HTML eller PHP/MySQL. Vår sidbyggare EASY Sitebuilder ingår också gratis och ger dig möjlighet att snabb och enkelt skapa din egen hemsida helt utan förkunskaper. Om du behöver stöd för ASP , ASP.NET och vill använda Access-databaser kan vi även erbjuda konton under Windows Server 2019. Kontakta oss gärna för mer information och beställning. Observera också att du inte behöver ha kunskaper om, eller själv ha, Linux, då all administration sker via ett enkelt webbgränssnitt. Du kan ha en PC med Windows, Linux eller en Mac och använda våra tjänster.
 
Vad innebär trafik per månad?
Varje gång någon besöker din hemsida och ex. laddar ner en sida eller en fil görs en överföring av data mellan servern och besökaren, och det är det vi menar med trafik per månad. De gränser som vi har satt är rejält tilltagna och räcker gott och väl för 99,9% av alla våra kunder. Vi kommer aldrig att fakturera dig för överskjutande trafik utan att först ha pratat med dig för att diskutera olika lösningar. Så du behöver inte vara orolig för att helt plötsligt få en extra "trafikfaktura".
 
Hur mycket utrymme ingår för hemsida respektive e-post?
Utrymmet fördelas mellan alla tjänster på ditt konto. Använder du exempelvis 800MB till hemsidan och 200MB för databaser återstår 9GB för epost, loggar etc. Gränsen är rejält tilltagen och ska räcka för de alldra flesta. Varje e-postkonto har en begränsning och kan max innehålla 5GB.
 
Hur lång tid tar det innan jag kan använda kontot efter beställning?
Normalt skapas kontot redan samma dag, och kontouppgifter skickas ut per post så att du har dem nästföljande vardag. Är det brådskade kan du kontakta oss före beställning, så kan vi för det mesta skapa kontot direkt och skicka uppgifter per e-post.
 
Hur stavas egentligen webbhotell?
Den engelska stavningen är webhotel och för inte så många år sedan var den svenska "svengelska" översättningen webhotell. Idag stavar dock de flesta med b och två l, webbhotell helt enkelt.